• Hurtig levering 1-3 hverdage
  • 30 dages fuld returret
  • Fragtfrit over DKK 399,-

Privatlivspolitik

Dette website udbydes af:
Inside Living A/S
Nyholmvej 3
7500 Holstebro
Telefon: 97 42 36 77

Email: info@livingshop.dk



Personoplysninger

Når du besøger webshoppen
Når du besøger webshoppen, indsamler vi informationer om din brug af webshoppen med henblik på at optimere webshoppen og at foretage målrettet markedsføring som fx retargeting. Din IP-adresse er anonymiseret i Google Analytics.


Når du handler på webshoppen
Når du handler på webshoppen, indsamler vi nedenstående persondata.

Navn
Adresse
Email
Telefonnummer
Betalingsmåde
Købshistorik
Leveringsmåde


I forbindelse med din kontrakt med os - dit køb - indsamler vi kun den persondata, der er nødvendig for at kunne opfylde kontrakten - købet - og sende din ordre.


Oplysningerne registreres og opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

I forbindelse med indsamlingen af personoplysninger giver du altid dit udtrykkelige samtykke, så vi modtager ikke personoplysninger uden dit samtykke.

Vi opbevarer email-adresser til udsendelse af nyhedsbreve, men kun efter at du har givet udtrykkelig samtykke.


Videregivelse af oplysninger

Dine personoplysninger som navn og email videregives eller sælges ikke til uvedkommende tredjeparter. Nogle personoplysninger videregives til eksterne samarbejdspartnere, som vi samarbejder med. Det sker med henblik på fx målretning af markedsføring, drift og optimering af webshoppen, betaling og levering.

Disse eksterne samarbejdspartnere fungerer som databehandlere, idet de behandler data, som vi er ansvarlige for. Vores databehandlere behandler udelukkende persondata på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål, ligesom de er underlagt fuld fortrolighed i databehandlingen. Der er indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der har adgang til persondata.



Dine rettigheder

Når du er registreret hos os, har du altid ret til at få indsigt i, hvilken information vi opbevarer om dig. Du har også ret til at få berigtiget persondata og at blive slettet. Du kan til enhver tid ret til at gøre brug af din indsigelsesret mod vores behandling af din persondata, ligesom du til enhver tid kan tilbagekalde dit samtykke.

Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder, bedes du sende en skriftlig henvendelse til os på info@livingshop.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til http://www.datatilsynet.dk/“>Datatilsynet.


Cookies

Websitet anvender cookies, der er en tekstfil, som gemmes på dit device for ved et tilbagevendende besøg at kunne genkende dine indstillinger og adfærd, udføre statistik og målrette annonce. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som fx virus.

Du kan slette eller blokere cookies ved at følge denne vejledning.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du opleve, at websitet ikke fungerer optimalt.


Google Analytics

Websitet anvender Google Analytics til at måle trafik, udføre statistik og optimere på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

Din IP-adresse er anonymiseret i Google Analytics.


Om livingshop.dk

På Livingshop.dk finder du et stort udvalg af boligindretning til alle stile til indretning af ethvert rum, uanset om det er køkkenet, stuen, soveværelset, børneværelset eller øvrige af boligens mange rum. Vi har både designermøbler, belysning og brugskunst for enhver smag, og vi afsøger altid markedet, så vi har et inspirerende udvalg af møbler og boliginteriør, der følger tidens trends. Herudover har vi altid nyheder og mange gode tilbud, som kan skabe nyt liv i dit hjem. Hvis du er på udkig efter den perfekte gaveide, har vi gjort det nemt for dig, da vi har samlet gaveideer til hende, gaveideer til ham, populære gaveideer og mange flere i alle prisklasser, så du altid kan finde gave inspiration.

Email:
 

Living Møbelstudie | Nyholmvej 3 | 7500 Holstebro | 97 42 36 77 | info@livingshop.dk