BACANHA
BACANHA er et fransk brand, der har sine rødder i en familietradition fra Paris. BACANHA har en mission om at revolutionere siruppens verden med enestående kvalitet og kreativitet. Som følge heraf kombinerer de tradition og innovation ved at benytte unikke fremstillingsmetoder, der giver en særlig smagsoplevelse. BACANHA skaber sirupper, der ej blot er en sød fornøjelse, men tilmed en smagseksplosion, der vækker følelser og minder. Udelukkende de bedste, naturlige ingredienser udvælges, hvorefter komplekse smagsblandinger med en intens aroma og unikke smagsnuancer, der afspejler BACANHA’s håndværk, skabes. BACANHA’s sirupper er alsidige og kan benyttes på mange måder; i madlavning, bagning eller i drikkevarer for at løfte smagen.
Navnet ‘BACANHA’ stammer fra Brasilien, hvor sukkeret oprindeligt er fra. Betegnelsen betyder ‘smuk og god’ og henviser til både ingrediensernes kvalitet og den festlige ånd, som de ønsker at viderebringe. Inspireret af de antikke græske og romerske Bacchanal-festivalel, symboliserer BACANHA både oprindelsen af hovedingrediensen - sukkeret - og dén glæde, som de ønsker at dele gennem produkterne. Hovedingrediensen - sukkeret - dyrkes i Brasilien på en regenerativ og økologisk måde, som beskytter både jorden og miljøet. BACANHA samarbejder med Native (Brasiliens første fødevarevirksomhed med ROC-certificering), hvilket bekræfter deres engagement i at bevare og regenerere naturen. BACANHA benytter kun naturlige ekstrakter, æteriske olier, frugtjuicer og smagsstoffer i deres sirupper - uden farvestoffer eller konserveringsmidler. Dét giver sirupperne deres naturlige farve og sikrer en ren og autentisk smag. Flaskerne er fremstillet af glas - et bæredygtigt materiale, der kan genbruges uendeligt. Glasset er amberfarvet, idet siruppen herved beskyttes mod lys, hvorfor den kan opbevares i længere tid.