New Mags 'Osteria 16 No. 2' bog.
Oplev den nye kogebog fra de kreative kræfter bag Osteria 16 - et fristende univers af enkle, men udsøgte retter, der fejrer det bedste fra det italienske køkken. Med 80 inspirerende opskrifter spænder bogen vidt - fra smagfulde antipasti og hjemmelavet pasta til cremede risottoer, lækre polenta-retter og dessertklassikere. Alle retter, der egner sig perfekt til family-style servering.
I bogen deler Morten Kaltoft og Emil Alsbo, duoen bag de populære Osteria 16-resturanter, deres passion for det italienske køkken og deres unikke tilgang til madlavning. Morten, der har vundet flere kokkepriser og tidligere har været en del af den prestigefyldte restaurant Era Ora, kombinerer sin ekspertise med Emils kunstneriske sans og deres fælles kærlighed til det simple, men velsmagende. Bogen er fyldt med opskrifter, der er skabt med uhøjtidelige måltider i godt selskab - præcis som det er på Osteria 16.
Mål: L 24 x B 19 x H 2,3 cm